Lokacija

Crna Gora - Biser Mediterana !


Crna Gora, po mnogočemu jedinstvena zemlja smještena na samom jugu Jadrana, na Balkanskom poluostrvu u samom srcu Evrope.
Prirodna bogatsva, netaknuta priroda, brze rijeke, čisto more, prelijepe plaže, jedinstvena jezera, fascinantne planine, a sve to smješteno na jednom malom prostoru čime Vam se pruža prilika da sve ovo osjetite i vidite u jednom dahu. Bogata istorija, kultura, tradicija, jedinstvena kuhinja su samo dio onog što krasi Crnu Goru i što treba da Vas podstakne da je posjetite i poželite da postanete njen stalni gost.


 

Bar

Grad maslina, pomorska kapija Crne Gore, vjekovno ognjište suživota, bez obzira na vjeru i naciju, Bar predstavlja spoj modernosti, tradicije i ljepote. Značajan je kao dinamični ekonomski centar Crne Gore, ali i kao grad koji čuva bogatu kulturno-istorijsku tradiciju. U Baru se nalazi jedno od najstarijih maslinovih stabala na svijetu, Stara maslina na Mirovici, stara preko 2000 godina.

 

Prijatna mediteranska klima privlači veliki broj turista svake godine. Sa prosječnih 270 sunčanih dana godišnje, Bar je jedan od najsunčanijih gradova Mediterana. 44 km morske obale, od kojih više od 9 km čine plaže, 67 km obale Skadarskog jezera i planinski masiv koji razdvaja ove dvije velike vodene površine, čine Bar idealnim odredištem kako za turiste koji žele da se odmore na prelijepim plažama i uživaju u netaknutoj prirodi, tako i za one koji hoće da obiđu brojne kulturne i vjerske spomenike ili da svoj odmor aktivno provedu baveći se brojnim sportskim aktivnostima.

 

 

 

 

Pogled od kojeg zastaje dah !

U predivnom ambijentu netaknute prirode, na samo 200m nadmorske visine, na jednom od najljepših dijelova Crnogorskog primorja i Barske rivijere, nalazi se mjesto Dobra Voda u kojem je izgrađen ovaj veličanstveni kompleks, oaza koja Vam nudi fantastičnu investiciju kao mjesto za stanovanje, rekreaciju i odmor. Rijetko ćete na Jadranskoj obali pronaći ovakvo jedinstveno mjesto, sa kojeg ćete gledati najljepše izlaske sunca i uživati u najromantičnijim zalascima a sve to sa pogledom na zapanjujuću morsku pučinu i prelijepe uvale koje se pružaju duž fascinantne obale.


Kao do nas ?

Do kompleksa Vista je veoma lako doći iz svih pravaca.
Udaljeni smo svega 57 km od aerodroma Podgorica i 74 km od aerodroma Tivat, koji imaju izvnarednu povezanost sa skoro svim destinacijama u Evropi.Ukoliko se odlučite dolaziti brodom , grad Bar je povezan sa Itlijom pomorskim linijama Bar-Bari-Bar i Bar-Ankona-Bar, a takođe je funkcioniše i željeznička linija Beograd-Bar.Od Graničnog prelaza Debeli Brijeg (granica Hrvatske-EU) udaljeni smo svega 120 km i Jadranskom magistralom je veoma lako doći do našeg kompleksa, a od graničnog prelaza Sukobin (Albanija) udaljeni mo svega 35 km i nalazimo se na tranzitnoj liniji Centralna - Jugoistočna Evropa.

 

Okruženje

Lokacija ovog kompleksa je jedna od najvećih prednosti za naše kupce. Do najznačajnijih kulturnih i turističkih lokacija u Baru a i u Crnoj Gori moguće je veoma lako i brzo stići. Na samo nekoliko kilometara nalazi se drevni Stari Bar, poznatiji kao Crnogorska Pompeja, zatim imate mogućnost posjetiti Staru Maslinu (staru preko 2000 g) simbol mira i sloge u Baru. Na svega 20 km nalazi se Skadarsko jezero po mnogočemu jedinstveno. U neposrednoj blizini ovog kompleksa nalaze se dvije najljepše plaže na Barskoj rivijeri, plaža Veliki Pijesak i Utjeha, koje njenim gostima mogu priuštiti kompletan užitak boravka u ovom prelijepom kompleksu.