Kalamper VISTA

PROJEKAT: 

Kompleks VISTA je ekskluzivni prijekat kompanije KALAMPER, koji se gradi na jednom od najljepših dijelova Crnogorske obale, u Baru, mjesto Dobra Voda. Projekat je napravljen sa namjerom da bude reprezentativni kompleks na ovom produčju sa svim prednostima elitnih nekretnine.

Kompleks je smješten na 12500m2 površine i svaki njegov dio ima otvoreni pogled ka moru i pruža izvanrednu panorama na prelijepi krajolik. Kompleks se sastoji od 10 vila i 2 zgrade.

MODERAN DIZAJN: 
Dizaj kompleksa je osmišljen u modernom stilu, koji karakteriše neobična forma konstrukcije što zajedno čini da se sama arhitektura u potpunosti uklapa u prirodni ambijent koji okružuje kompleks.
VISOKI STANDARDI IZGRADNJE: 
U izgradnji vila i stanova koji čine ovaj kompleks korišteni su najkvalitetniji materijali od vodećih svjetskih proizvodača, čime je zagarantovan kvalitet i postojanost samih elemenata.Prilikom samog projektovanja prostora vodilo se računa da svaki kutak objekata bude funkcionalan i pruže potpunu udobnost krajnjem korisniku.

SIGURNOST STANARA: 

U objektu su instalirani sigunosni sitemi, video nadzor i protivpožarni alarmi. Objekat je rezidencionalnog karaktera, posjeduje svoju službu koja vrši nadzor tokom 24 časa i obezbijeduje sigurnost boravka u kompleksu.